Spring naar content Spring naar hoofdnavigatie Spring naar footer

Ledenpagina

Welkom Kluitenduikers! Voeg deze pagina toe aan je favorieten als je precies wilt weten wat er allemaal gebeurt binnen de vereniging.

Als je wil reageren op artikelen van De Kluitenduikers, dan kun je hier inloggen of een account aanmaken. Reacties worden gemodereerd door de site beheerder. Als een reactie ongepast wordt bevonden, kan deze worden verwijderd.

Tuinwerkbeurten

Klik hier voor het volledige tuinbeurtenschema.
Je kunt het schema ook als een kalenderoverzicht downloaden.

Hier vind je de werkbeurten van jouw eigen ploeg:
Ploeg A (tuin 1 t/m 76)
Ploeg B (tuin 77 t/m 105)
Ploeg C (tuin 106 t/m 143)
Ploeg D (tuin 144 t/m 175)

Leuke Links

Op deze pagina vind je leuke en nuttige links op het gebied van tuinieren en alles daaromheen. Heb je zelf een leuke link? Mail ons dan!

Kortingen

10% korting bij Hudson Hout
Onze leden krijgen 10% korting op het standaard assortiment van Hudson Hout. Het enige dat je hoeft te doen is te melden dat je lid bent van Volkstuinvereniging De Kluitenduikers!

Houthandel Hudson
Delftstraat 56-58
1324LL Almere
036-530 11 13
www.hudsonhout.nl

Zelf meeschrijven?

We zouden het leuk vinden als jullie mee zouden willen schrijven aan de website. Die is immers van ons allemaal!

Dus heb je een leuk idee voor een artikel, een nieuwtje, een link, een lekker recept, foto’s uit het verleden, een leuk idee of iets heel anders dat een plekje verdient op onze website, schroom dan niet om de websitebeheerder (Lucas) te mailen!

Je mag me natuurlijk ook altijd aan mijn mouw trekken als ik op de tuin ben (nummer 95, tegenover de ingang van het Bivak).