Spring naar content Spring naar hoofdnavigatie Spring naar footer

Een nieuwe website!

Welkom op de vernieuwde website van De Kluitenduikers! De afgelopen weken is hard gewerkt aan een website die wat dieper in gaat op het verleden van De Kluitenduikers aangezien we dit jaar maar liefst 45 jaar bestaan.

Filteren

Ook zou het nu makkelijker moeten zijn om antwoorden te vinden op al je vragen – het complete Huishoudelijk Reglement (en de rest van de website) is doorzoekbaar. Op veel plekken, waaronder de hoofdpagina vind je nu een zoek-veld waarmee je alle met de juiste zoekwoorden zou moeten vinden wat je zoekt. Zoek bijvoorbeeld op ‘aardappelen’ en je vindt informatie over waar je ze dit jaar moet neerzetten en wat de regels in het huishoudelijk regelement zijn (zie de afbeelding links).

Ook activiteiten, waaronder de tuinbeurten, kun je nu filteren en staan op veel pagina’s prominent aangegeven.

Maar er mist nog wel wat!

De nieuwe website is zo opgezet dat iedereen er aan kan meeschrijven en meedelen! Op dit moment is het aantal foto’s dat op de site staat niet alleen karig, maar ook behoorlijk éénzijdig. Daar hebben we jullie hulp voor nodig. Heb je mooie verhalen, recepten, foto’s, of ideeën voor artikelen of berichten met betrekking tot De Kluitenduikers, volkstuinieren of alles wat je met je oogst kan doen? Laat het ons weten!

Voor nu – tot gauw en we hopen dat je regelmatig een kijkje komt nemen!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.